November 2010

Lørdag 20 november dro 6 hunder fra Tonekollen kennel samt Chablis opp i hestehallen i Lillehammer.
Underlaget i hallen var absolutt ikke optimalt,hundene rullet seg i sagflis så de så ikke ut.Mange av hundene krummet ryggen sin når de løp fortalte dommer Randi Schulze.De syntes nok det var uvant og rart å løpe på dette underlaget.Hyggelig var det ihvertfall å hilse på valpene igjen.De var blitt så store og fine.Eierne gjør en kjempejobb med de alle sammen.Takk til alle som dro den lange veien helt opp til Lillehammer.Neste utstilling blir i Oslo området et sted til våren. 
De to voksne hundene skulle først inn.Hera fikk en kjempeflott 1a,1akk.Ck glapp med et lite skrik sa dommer.
Raga stillte i samme klasse som Hera.Hun likte ikke underlaget og krummet ryggen og raste ned til 2.premie.Når det er sakt er en 2.pr slett ikke dårlig!!Hun fikk en flott kritikk,noe som er det viktigste.
Her sitter Tina og venter på tur.Kan dere se hvor full av sagflis hun og underlaget hennes er?Tina løp flott i ringen og ble annen beste tispe.
Her blir Viltra stillt opp forran dommer Bjørn Stang.Hun ble plassert som 4.beste tispe.Generelt ønsket Stang seg noe kraftigere tisper.
Nera stillte rutinert og fint opp forran dommer.Hun ble plassert som 3.beste tispe.
Karlson var eneste hanhund fra oss.Marte med sin flotte voksende mave fikk masse skryt av dommer for god visning av Karlson i ringen.Han ble 2. beste hanhund.
Chablis,datter av Tonekollens Chanto ble flott vist og ble beste tispe.Gratulerer,det var moro.På bildet er hun svært lik Chanto.
Her er alle de minste valpene.Fra venstre Karlson,Nera,Viltra og Tina. Tusen takk for fremmøtet alle sammen!

| Svar

Nyeste kommentarer

29.11 | 13:39

Hei.Send meg en mail tonekollen@hotmail.com.
Jeg trenger vekt på hunden.Ferie ut året men setter deg på liste.

29.11 | 12:15

Ønsker å bestille dekken til GS 1 år
Aarbringens Black Hawk
Tlf 400 96 104

28.10 | 11:57

Send meg en mail,tonekollen@hotmail.com med ønsket tekst.

28.10 | 11:38

Ønsker å bestille 3 dekken med navn og bilde. Sort/hvit ES tisper.