Fotoalbum

Karlson er på plass i Drammen og har slått seg til ro.Han har fartet masse rundt i hus,have og gårdsplass for å gjøre seg kjent.Mon tro om han blir en musikergutt? Han liker å sitte på fanget til Thor-Ole når han spiller gitar!

Bestefar-Karlson skjemmer bort det firbente barnebarnet like mye som de tobente.Nabobarna er også morsomme å leke med om enn noe skumle første øyeblikket før det ble full fres.

Karlson har funnet sin plass i buret sitt.(og plassen sin i sofaen!)Her ligger han i døråpningen hvor det er svalt og godt.Han går nå ut og inn som han vil,leker,sover og koser seg.

Lørdag morgen fikk Karlson med seg kurven sin ut i skyggen mens mor og far spiste frokost.Det var helt topp!Han sover hele natten etter en liten tissepause etter noen timer.

Og her ser vi at Karlson ligger i froskestilling akkurat som sin mor!Sofaen er inntatt og Karlson sover som en stein før han skal ut å utforske ennå mer.

Luna har kommer hjem til Levanger etter en lang men helt problemfri biltur.Hun var så ivrig etter å komme hjem at hun hoppet opp på bilen for å komme seg inn etter tissepauser.Bestemor har kjøpt nytt flott halsbånd med navneskilt og hadde mest lyst til å overta hele Luna.Hun spiser all maten sin og sover godt om natten.Kosejenta ligger på maven til Morten og sover litt akkurat nå.

Luna utforsker haven,her er masse nye spennende lukter.

Viltra er på vei hjem til Toten,og hun har de forunderligste liggestillinger.Aller best er å ligge over nakken og kose seg.Viltra sov hele veien hjem etter 5 min med sutring.

Her har vi en standar Gs stilling.Viltra har vært med å luke blomsterbed,mekke bil og sette opp gjerde idag.Hun sier ifra når hun må på do og har bare hatt et lite uhell så langt.Men natten er det litt værre med...litt uling og piping,men det går nok over om noen dager.

Vips Dottir hadde en lang reise til Eikeland.Straks hun var vel fremme satte hun igang å utforske hus og have samt dra på fluejakt!etter å ha filleristet en skinnfell gikk all futt ut av henne og hun sloknet som et lys.

Her er Vip igang med filleristingen av skinnfellen.Hun sov fra 0030 til 630 den første natten.Slett ikke dårlig.

Luna storkoser seg i Levanger.Hun sover hele natten og spiser som en hest.Hun sitter pent forrran matskålen før hun spiser og sitter pent forran døren før den åpner seg.Hun har vært på hyttetur på fjellet og snust i lyngen....

...og etter en lang dag sovner hun på brystet til Morten.Finnes det noe herligere enn en god og varm valp på brystet??

Bragd kom på besøk til Vip her om dagen.Han tok på seg storebrorrollen med engang(han er etter Vip og Epo kull 1)De to koste seg sammen og sovnet i hver sin stol.......

...men Vip syntes nok hun heller ville ligge trygt og varmt oppe på ryggen til Bragd.Så der fant de sin plass!!

Ellers er Vip på nett og følger med på det som skjer.Hun har til og med fått sin egen hjemmeside allerede.

Nera er på hytta på fjellet sammen med Nemi.Hun har hatt sin første fjelltur.Da Nemi luktet fugl luktet Nera Nemi og lurte på hva hun drev med.

Nera snuser i lyngen.Hun har også vært på Maihaugen.Der ble hun en større attraksjon en selve bygningene.Utlendinger kom strømmende for å hilse på den vesle valpen.

En tur i storgaten i Lillehammer vakte like stor lykke.Når Nera var sliten ble hun lagt i ryggsekken hvor hun sovnet som en stein til alles store beundring.Hun er allerede blitt en stor fotomodell for utenlandske fotografer.

Vesle Viltra har også vært på sin første fjelltur.Her prøver hun å kave seg vei oppover til Spåtind.

Og jammen er det ikke bra med en ryggsekk og sove i for veien opp til Spåtind er lang.Viltra sov veldig godt i sekken til far!

Helene har ventet lenge på at Thomas skulle komme hjem.Endelig er han kommet og de to er blitt fine venner.

Og her er vesle Sander sammen med Thomas.Kanskje han viser frem lekene sine til sin nye lekekamerat?

Fender er på hyttetur i Vassfaret og er blitt hyttesjef.Han løper rundt i lyngen og koser seg og om kvelden får han ligge i armkroken til far i stedet for i det kjedelige buret som er hjemme.Fender er blitt ganske flink til å sitte og komme...ihverfall hvis han ikke er veeeldig opptatt med noe annet da...

Fender fikk besøk av en stor Gs her endag,den var litt skummel,men så bare beit Fender han i øret også var han ikke skummel mer.Han har nå passert 8 kg,er blitt flink til å bite og spise sko.Litt vanskelig å forstå at nei betyr at han ikke får lov!Men nå er rypevingen kommet i hus og det skal nok bli gøy å trene med.

Fender dro på besøk til Viltra på søndag og de fikk fikk flott lekestund!Jeg tror Viltra er til venstre og Fender til høyere i bildet.

Morris er blitt 10 uker og 10 kg tung!Han øver seg på å stå på tre ben å tisse nå men det ender med litt knall og fall.Han jager ivrig på fugl og noen stakkars kaniner så instinktene er på plass.Han er alerede blitt en båtvant kar som er fullstendig i ro i båten.

Her er alle jentene i Naras familie samlet på Sjusjøen.Jeg var å besøkte Nera hjemme i begynnelsen av august.En svært fortrolig rolig og flott valp på 11 kg.Hun har funnet sin plass under kontorpulten og slapper fulstendig av under arbeidsdagen.Hun er nyskjerrig og samarbeidsvillig samt utholdene.

Nera er utrolig lik sin mor,men med øyne etter sin far.Nå blir sikkert Epo misfornøyd men det eneste jeg har å "utsette" på han er en anelse lyse øyne.Ingen dommer har noen sinne komentert det så jeg har ingen grunn til å sutre.

Thomas i Nesbyen vokser og gror og har det helt supert.Han liker å se Thomastoget på tv sammen med barna.Jeg har foreslått å sette på en jaktfilm istedet :-) Thomas har oppdaget at det er moro å bade og løpe i vann.

Leah tar en rast på teppe sitt under en tur til utrolig vakre Børgefjell.

Maria og Leah koser seg i finværet på Børgefjell.

Leah tok noen småpauser i sekken før hun ville ut og løpe igjen.Hun er sosial,kosete og en gladhund med en akkurat passe posjon med stahet :-)

Sarek og Anders har det helt supert i Mo i Rana og på Saltfjellet.

Sarek er blitt en kløpper på sitt,dekk og kom hit.

Sarek er også godt i gang med apport trening.Han er en frisk og rask gutt som koser seg i fjellet.

Karlson har blitt en racer til å svømme.Her svømmer han så det fosser ut til Marthe.

Vakre Karlson,han er veldig rolig,usedvanlig snill.vennlig mot alle,trygg og lærer fort.Det eneste gale han har gjort er å spise opp en matpakke.(den hadde han sikkert fortjent :-)

Her trener Karlson apport så ørene flagrer.han er blitt flink i sitt,dekk,bli og kom hit.Nå lærer han å gå pent i bånd for det trenger han når han skal bli storebror i mars!Gratulerer masse!

Morris er blitt en kjempe på 15.5 kg!Han er ivrig etter å lære dressur men kan ikke fordra regn...og stakkars gutten bor i Bergen!

Morris har et vakkert hode.Nå skal han på dressurkurs i regi av en fuglehundklubb.Hantreffer masse andre fuglehunder og har stor glede av å bli kjent med dem.Han elsker som alle andre søsken å løpe i fjellet.

Alle valpene er så like så like.Her er Vesle Luna som slett ikke er vesle lenger.Hun har alerede misten flere tenner.

Luna elsker å løpe i fjellet.Hun er blitt flink til å apportere og er hun søkk vekk er hun hos naboens irsk setter og leker.

Her om dagen kom Morten hjem fra jakt med en due som Luna fikk snuse på og det var stas!Ellers elsker hun kos og oppmerksom het,hun leker,hopper og koser seg i Levanger.

Thomas sjekker ut jakterrenget sitt før jaktstart.Hanfant en hoggorm som han elegant hoppet over.

Thomas er heldig som får være med i terrenget sammen med mor......

...og far.Pauser er viktig for små kropper.Thomas er en storsnuser som er interressert i alle ny lukter.Nå får vi håpe han snart får en tiurlukt i nesen.

Verdens beste Karlson og bare så mye snillere enn han på taket storkoser seg i Drammen.Nå er det full konsentrasjon på dressur om dagen.Han feller tenner for fullt nå,de fleste forsvinner uten at tannfeen får tak på dem til Martes elvers store sorg.De syntes nok at tannfeen burde få dem og ikke minst syntes de at et skjult kamera burde settes og for å sjekke om tannfeen virkelig finnes.Artige unger!!

Thomas,Dag og tiuren.

Dette må da være den største pip-pippen barna har sett noen gang.

Morris på Dagali,5mnd gammel.Han er er herlig kar,går på jakthundkurs og kan fortsatt ikke fordra Bergens regnværet.Han setter seg godt tilrette under et tre og har det igrunnen bra der!

Her er Tina og Nera.De går på samme valpekurs og traff hverandre helt tilfeldig.Jeg vet ikke riktig hvem som er hvem av de ennå,men holder en knapp på at Tina er til høyere.

Izzi elsker friskt vann rett fra springen!Hun er blitt en stor flott tispe på 20 kg.(7mnd)Litt rampete om dagen,det er hun ikke alene om.Eiere er kjempefornøyd med henne.

Her er Sarek på båltur i Mo i Rana.Herlig at Anders tar han med på slike turer på vinteren.Se det bålet da!! En stakkar får jo rent tårer i øynene.

Her er gutta,Anders og Sarek.Sarek er en lydig flott hund som prøver å tøyle grensene litt om dagen nå.

Mor og Thomas inntar sofaen på ny- innkjøp hytte.

Thomas gir far en god kos og lurer på om han kan få komme opp i stolen takk????

Jippi!! Det ble egen stol forran den gode og varme peisen.Gutta boys skal da ha det bra!

Vip har robbet julepynt i julen,gått masse lange turer i skogen og kost seg sammen med halvbror Bragd.Hun er vakker,glad,sjarmerende,litt vimsete og har masse energi.En herlig valp altså!

Her ser vi Nera(forran) og Nemi.Nera har nå tatt igjen "søsteren" sin med 200g!!Nera veier nå 21.5 kg.

Vesle Thomas er på hytta og baser i snøen.Han har lagt seg ut og blitt en stor fin gutt ser det ut til.

Vesle Thomas har lagt seg til en besyndelig sovestilling.Rumpa i stolen og hodet på gulvet.

Zimba har begynt å trene apport og styrter avgårde for å hente apporten.

Zimba er kjempeklar til å løpe....

Vakre Zimba

Tina har vært på utstilling og fått en flott very good.Litt steil i fronten og litt lite pels ellers bare skryt.Hun er en positiv glad og fornøyd hund som har vært på kurs på fuglehundeskolen.Det har hun tatt stand gjenntatte ganger og lært at spurv og andre småfugl ikke er noe å satse på :-)

Denne siden er det dere valpekjøpere som skal få lov til fylle ut med bilder.Jeg vil sette pris på at dere mailer meg mange bilder jeg kan legge ut med litt info om hvordan hundene har det og hva som har skjedd siden sist. Klikk på bildet og få frem teksten som følger med bildet!

| Svar

Nyeste kommentarer

29.11 | 13:39

Hei.Send meg en mail tonekollen@hotmail.com.
Jeg trenger vekt på hunden.Ferie ut året men setter deg på liste.

29.11 | 12:15

Ønsker å bestille dekken til GS 1 år
Aarbringens Black Hawk
Tlf 400 96 104

28.10 | 11:57

Send meg en mail,tonekollen@hotmail.com med ønsket tekst.

28.10 | 11:38

Ønsker å bestille 3 dekken med navn og bilde. Sort/hvit ES tisper.