Tonekollens Viltra
Juni 2010
Viltra flytter til Toten imorgen 26 juni.Der skal hun læres opp til å bli en dyktig skogsfuglhund,samt en herlig familiehund.Viltra er allerede påmeldt til valpeshow i august måned og før hun har flyttet hjem.Hun skal nok bli dreven i utstillingsringen med tiden.Det skal bli utrolig artig å følge henne videre i utviklingen!
Viltra i studio 6 uker gammel
Viltra på besøk

Viltra kom overraskende på besøk.Hun har blitt stor jente på drøyt 10 kg.Hun er strakts 3 mnd gammel.Hun er flink på innkalling,sosial og herlig.Nå skal hun starte på klikkerkurs og lære å gå pent i bånd til uken.I sommer har hun vært masse i skogen og på fjellet.Hun har festet stand på fugl i skogen og sto som støpt og nistirret i retning av fuglen.Veldig artig.Om en uke er det utstilling i Gjøvik.

Her går det unna så ørene flagrer.
Gjøvik august 2010
Vakre Viltra gjorde det kjempebra på utstillingen på Gjøvik.Etter å ha ligget i hardtrening hjemme i lang tid fikk hun 2.BTK som premie for strevet.Hun fikk en veldig bra kritikk uten at noe negativt ble nevt.Vakkert hode,bra benstamme,godt vinklet,korrekte farger,lang fin hals og trivelig gemytt.Det blir moro å følge henne videre på flere utstillinger.Hun er en skjønn valp med et nydelig lynne. 
Like før start
April 2011
Viltra er straks 1 år gammel.Hun veier nå 22 kg og tegner til å bli en stor flott tispe.
Viltra er kjempesosial,elsker mennesker og dyr og er veldig kosete.Hun elsker også å løpe og løpe.Hun er flink på innkalling og er masse ute i skogen og løper og koser seg.
I vinter har hun vært med på mange skiturer og nå venter hun på sommeren og sykkelturer.
Viltra 11 måneder
9 oktober 2011
Viltra stillte til start på Nkk sin internationale utstilling på Hamar idag.Hun har vokst ytterligere 1 kg siden sist og veide nå 23 kg,en stor flott jente.
Idag roet Viltra seg fort ned i alt kjaset og maset som er på en så stor og trang utstilling.
Dessverre luktet det veldig godt inne i ringen så hun var mer opptatt av å lukte enn å føre seg fint.Men hun glimret til med jevne mellomrom og fikk vist seg for dommeren.Hun stillte fint opp mens dommeren dømte.
Meget god type,akseptabel overlinje,noe knapp underlinje,noe steil og noe fremskutt skulder,velvinklet bak,korrekt bitt,vakkert skåret feminint hode,korrekt tegnet,god benstamme,trivelig gemytt og ble tildelt 1 uk,1 ukk.
Kjempebra,her var det mye bra å vokse videre på.Hun er jo bare 1,5 år gammel ennå.
Og var ikke dette en flott bursdagspresang til eier Bjørn som har bursdag idag???
Viltra med sine to røde sløyfer.
Sommer 2012
Viltra med familie har vært på sommerferie i Rondane i år.Det var noe Viltra satte stor pris på og det viste hun ved å gi matmor Anne Sofie en skikkelig god nuss!!
Viltra i Rondane

| Svar

Nyeste kommentarer

29.11 | 13:39

Hei.Send meg en mail tonekollen@hotmail.com.
Jeg trenger vekt på hunden.Ferie ut året men setter deg på liste.

29.11 | 12:15

Ønsker å bestille dekken til GS 1 år
Aarbringens Black Hawk
Tlf 400 96 104

28.10 | 11:57

Send meg en mail,tonekollen@hotmail.com med ønsket tekst.

28.10 | 11:38

Ønsker å bestille 3 dekken med navn og bilde. Sort/hvit ES tisper.