Hera en fortispe
September -08
Hera er i likhet med Ronja en utplukket fortispe som vi ønsker å ha valper på om 2-3 år.
Jeg fikk låne Hera en helg i sommer for å gå på utstilling med henne.Hun fikk en flott BIM slått av sin egen bror Felix.
Hun er en skjønn veloppdragen valp som seg hør og bør elsket å ligge på fanget å få kos,lekte med våre hunder sov godt hele natten.

Nå har Hera blitt stor jente på nesten 8 mnd og har debutert på jakt.Foreløpig tar hun stand på fluer men har fattet interresse for duer og ryper.
Hera er heldig og får være med på hytta i Østerdalen og lete etter ryper.I høst var hun en tur i Wilhelmina og jaktet,dessverre var det lite fugl der den uken.

Ellers har hun vært på kurs hos Vibeke Skaar og på tamfugl trening.Dette tegner bra for Heras fremtid som fuglejeger og familiehund.
Hera på rypejakt
Hera i Østerdalen
Her ser vi Hera i Østerdalen sammen med sin bestevenn.Kan tro de to koser seg på fjellet.Spår vi en aldri så liten kamp mellom ES og GS her?
ES`n er noen få uker yngre enn Hera.
To vakre hunder på topptur
Hera i studio
En dag i november kom Hera og Morten på besøk i studio for å ta julebilder.Hera var både lydig og veloppdragen under fotograferingen.En fotogen ung dame tross løpetid.
Morten og Hera
12 februar
14 februar blir Hera 1 år gml.Her ser vi henne på Hafjell hvor hun koste seg i 5 dager med masse snø og flotte skiforhold.
I slutten av mars skal jeg igjen få låne Hera og ha henne med til utstilling i Bergen.
Hera 1 år
Like før NKK Bergen
Jeg fikk sneket meg til et nytt studiobilde av Hera like før vi dro til Bergen.Hun satt like rolig og fint som sist gang og ventet pent til jeg var ferdig.
I Bergen ble det en annen premie på henne.Litt bred i skallen og ellers noe uferdig i brystet.Litt lang i kroppen i forhold til høyden.Ellers mye fint å si om henne.
Hera 18 mars 09
Hera er blitt "storesøster"
Anne,Morten og Hera er blitt foreldre til utrolig vakre Andrine.Hun ble født 25 mars,52cm lang og 3554 g tung.
Nå blir det en herlig omveltning i livet til alle sammen.Vi ønsker dere lykke til!!
Hera,Morten og Andrine
Sommer 09
Hera slapper av på hytta i Kragerø i sommervarmen.Og jammen fikk hun ikke løpetid i varmen også.Like greit så får hun en flott høst og vinter uten løpetid.
Hera 2 år
Så er Hera blitt 2 år.En tålmodig dame som finner seg i å bli trukket i ørene av Andrine.Nå er det blitt kjøpt inn pulk til Andrine slik at de kan dra på flotte skiturer i marka alle sammen.
Hera og Andrine
Jakt 2010
Heldige Hera og Morten som har vært på flott rypejakt høsten 2010.
De kom hjem med fire flott ryper.Neste år blir det jakt i Nordland,men så ser det ut til at den forbaskede løpetiden faller under høsten neste år.Hera var aldeles umulig dressurmessig i tiden før løpetiden sist gang,men det går sikkert veldig bra neste gang🤔Vi krysser alle fingre for en flott jakt neste år også.
Hera og Morten
Høst 2011
I sommer har Hera og Morten vært på Krokstad Herregård i Sverige og trent på fugl to ganger daglig.Her var det to tisper som hadde løpetid og dermed startet Hera også 1 mnd før forventet tid.Og bra var det,så slapp hun løpetid under jakten:-)
Årets første rype ble tatt på hytta i Østerdalen allerede første dagen,så dette får vi håpe tegner bra.
Nå bærer det videre til Børgefjell der hun skal jakte i 5 hele dager.
Lykke til Hera og Morten,håper dere får mange gode situasjoner der.
Hera med årets første rype
Høst 2011
Hera og Morten har vært på Børgefjell og jaktet ryper.Hera jaktet veldig godt iår selv i dårlig vær,det var vått,tåkete og vind noe som gjorde at rypene stakk høyt til fjells og lettet på lang avstand.Men etter å ha jaget rypene nedover lia etter noen dager gikk alt mye lettere.Hera fant masse fugl og sto som en påle og holdt ut lange jaktdager.Morten skjøt 10 ryper for henne og tilsammen ble det skutt 61 ryper og en hare på hele jaktlaget,Hera hjalp til med flere av rypene.
Neste helg blir det jakt i Østerdalen på Hera og nye fuglesjanser.
Børgefjell 2011

| Svar

Nyeste kommentarer

29.11 | 13:39

Hei.Send meg en mail tonekollen@hotmail.com.
Jeg trenger vekt på hunden.Ferie ut året men setter deg på liste.

29.11 | 12:15

Ønsker å bestille dekken til GS 1 år
Aarbringens Black Hawk
Tlf 400 96 104

28.10 | 11:57

Send meg en mail,tonekollen@hotmail.com med ønsket tekst.

28.10 | 11:38

Ønsker å bestille 3 dekken med navn og bilde. Sort/hvit ES tisper.