Epi en fortispe
Epi født 30 august-08
Tonekollens Epi

Epi er en fortispe fra siste kull.Hun er oppkalt etter sin far Epo.
Epi bor sammen med sin familie i Bødalen like utenfor Oslo.Hun får bl.a. god oppdragelse fra sin eldre "søster"gordon setteren Mira.
Hun gikk valpekurs sammen med 3 av sine kullsøsken hos Vibeke Skaar.Hun er en lettlært valp med et herlig gemytt.Men så skal eierne ha ros for at de er veldig flinke til å trene henne og følge opp.
Det skal bli spennende å følge henne fremover.
På bildet er hun 3-4 mnd.

Epi`s første utstilling
Idag 24 januar var Epi på sin aller første utstilling og gikk hen og ble BIR og 4.BIG.Dommer mente hun hadde god over og underlinje,godt vinklet,noe trang forran og ønsket noe bedre bryst samt mer pels på halen.(hæhh?)
Hun er en trivelig hund med godt gemytt og gode bevegelser som ble vist godt frem av eier.Hun er nå 5 mnd.
4 BIG
April 09

Epi på Skogstur


Her er Epi på skogstur sammen med Mira uken før påske.I påsken håper hun å komme i noen fine fuglesituasjoner.Hun har vokst masse siden sist og fått fane på halen sin,så da får vi håpe dommeren blir fornøyd på Fellesutstillingen.

Fellesutstillingen 09
Fellesutstillingen 09 på Bogstad camping møtte Epi sammen med sin søster Raga til valperingen sammen med endel andre valper.Og Epi gikk til en 2BTK slått av Raga som ble BIR.Se på den flotte halen da!!!Hun hadde en anelse fallende kryss ellers ikke noe å utsette.
Duetrening

Sommeren 09 ligger Epi i hardtrening før jakta.På bildet ser vi henne ligge å sjekke en overflyver.Hun trener hos med Kent på Eidskog fuglehundklubb.Epi viser stor fremgang fra dag til dag på trening.Senere i sommer skal hun til Sverige å trene på fasan og rapphøns.Epi er nå drøyt 10 mnd.

Best å ligge rolig å kikke etter duene!
Elverum 8 aug 09
Her er Epi på utstilling i Elverum sammen med Geir.Hun viste seg elegant frem og fikk en 1jk og 2jkk første gang hun stilte i"voksen" klasse.Det var påmeldt ca 50 GS.Hun har utviklet seg nydelig og vært igjennom sin første løpetid i sommer.
Nylig var hun i Saffle i Sverige å trente på fasan og rapphøns sammen med Mona.Nå er hun veldig klar for jakten.
Epi 15 mnd
Epi nærmer seg nå 15 mnd og har allerede vært på sin første skitur.Hun ser ut til å bli en trekkvillig hund.
Epi er påmeldt til Dogs4all,det blir spennende å se hvordan det går på en så stor utstilling.Hun en en rolig flott hund og kommer nok til å prestere bra.
Dogs4all
Jeg møtte er svært glad og fornøyd Epi på Lillestrøm 29 november.Litt hopp og sprett og masse lukter som måtte undersøkes før hun roet seg godt ned på sitt nyinnkjøpte teppe.Epi løp nydelig i ringen og endte opp med en annen premie,generelt ikke helt ferdig utviklet ennå.Til uken skal hun HD fotograferes sammen med Raga.Ulidelig spennende.
Epi skal få prøve seg på et par jaktprøver til vinteren,noe som blir veldig spennende.Hun skal bruke julen til hardtrening.
Raga og Epi
Epi ble rtg for HD i desember og hun har A-hofter!Jeg var så heldig å få låne henne og Raga og ta de med til dyreklinikken i Follo.Epi måtte også fjerne en melketann som ikke ville falle ut av seg selv.Hun er noe neddopet da jeg tok bilder i studio og litt sløv i øynene sine🙂Jentene koste seg sammen og var gode venner.
Juni 2010
Her ser vi Geir og Epi på utstilling på Nøtterøy.Geir førte som vanlig Epi elegant frem i ringen.Denne gang ble de belønnet med en 1.premie samt CK!!Utrolig flott etter en liten"nedtur" på Dogs4all.(2.pr er jo ikke dårlig men...)Nå nærmer hun seg 2 år og er mer ferdig i kroppen.Hun er en harmonisk herlig hund som gjør det bra på fuglehund trening.Nå får vi bare håpe på et år med masse fugl å jakte på etter en dårlig høst i fjor.
Nøtterøy 2010
September 2010
Epi har feiret sin 2 årsdag i Sverige med jakt.Det ble felt 22 ryper for henne.En bedre bursdagspresang kunne hun vel ikke få.Der var det store flotte kull på 8-12 fugl.Det må jo ha vært et eldorado for henne.Hun startet litt forsiktig men lærte for hver nye situasjon.Nå mangler bare litt på apport og ro i oppflukt.Det burde gå rimelig raskt,hun er meget lærevillig.
Epi i Sverige
Mai 2011
Epi fortsetter sin utvikling og er blitt en flott familiehund som stadig overrasker under trening på fugl.Nå skal hun trene sammen med Vestfold fuglehundklubb iløper av juni mnd og få inn skikkelig ro under oppflukt.Så er det bare å vente på jakta som fort nærmer seg nå.
I vinter var hun på Bergsjøstølen og trente sammen med mange IS på vinterfugl.Se artikkel i Fuglehunden nr 3 side 65.Epi har allerede vært der to år på rad for å trene.
Epi på påskefjellet 2011
Høsten 2011
Epi har vært på jakt i Sverige sammen med Geir i år også.I år ble det skutt 17 ryper for henne.De hadde mye regn,vind og dårlig vær men masse fugl og store kull.
Epi apporterer nå de fleste fuglene.
Iår hadde Geir med seg et hodevideokamera slik at jeg fikk sett video av Epi som søkte etter fugl,gikk istand,avanserte og tilslutt reiste fugl slik at Geir fikk skutt 2 ryper.Hun er fortsatt litt treg reiser men helt grei.Videosnutten ligger ute på Geir sin facebook side.
Epi høsten 2011

| Svar

Nyeste kommentarer

29.11 | 13:39

Hei.Send meg en mail tonekollen@hotmail.com.
Jeg trenger vekt på hunden.Ferie ut året men setter deg på liste.

29.11 | 12:15

Ønsker å bestille dekken til GS 1 år
Aarbringens Black Hawk
Tlf 400 96 104

28.10 | 11:57

Send meg en mail,tonekollen@hotmail.com med ønsket tekst.

28.10 | 11:38

Ønsker å bestille 3 dekken med navn og bilde. Sort/hvit ES tisper.