Raga en fortispe
Raga født 30 august -08
Tonekollens Raga

Her på siden kommer litt info fra Raga som er plukket ut til å være fortispe.
Raga er mye sammen med Bragd fra forrige kull.De to har samme far og er bestekompiser.Problemet dukker nok opp sammen med løpetiden,Bragd har funnet ut at han er mann og at det er noe som heter tisper med løpetid!!!
Raga bor i Oslo,hun er masse på fjellet og ute i marka.3mnd gammel gikk hun sitt første valpekurs hos
Vibeke Skaar.
På bildet ser vi Raga i vinterdekken på hestebanen i Sørkedalen sammen med Siri.Hun er en uredd liten frøken.
Raga i Sørkedalen
Din overskrift

Raga var på fellesutstillingens valpe show 3 mai 09 på Bogstad camping. Og jammen ble hun ikke BIR og 4 BIS med kritikken svært så lovende valp.Kjempeflott.Ikke noe negativt å tilføre på kritikken.
I BIS ringen var hun så sliten etter svært lang dag og løp desverre ikke så pent som vi vet hun kan,men 4 BIS er vi strålende fornøyd med.

Raga og Epi
I desember fikk jeg låne Raga og Epi for å ta de med til Follo Dyreklinikk og rtg dem for HD.Begge to har flotte A-hofter!Raga er en herlig hund,veloppdragen og vakker.Det var moro å få låne de begge denne dagen.Jentene var gode venner og lå pent i studio da jeg tok bilder.
Januar 2010
Her ser vi Raga på skitur i julen.Hun elsker å trekke på ski.Straks hun får på seg selen sin er hun på "jobb",fullt fokusert og ivrig.Ofte trekker hun sammen med storebror Bragd som er noe mer ukonsentrert,men han lærer fort av lillesøsteren sin.Når de to først setter igang er det bare å holde seg fast og holde på balansen!!Raga har allerede slitt ut et sett med potesokker sånn som hun flyr rundt i marka på lange skiturer.
Hei hvor det går.
Sommer 2010
Sommeren 2010 har Raga feriert masse på Hvasser.Hun storkoser seg i båt og elsker lange turer i skog og fjell.I sommer har hun funnet både lemmen, mus og ryper.Hun har vokst seg mye kraftigere i sommer og fremtrer som meget vakker.
Båtliv er herlig.

| Svar

Nyeste kommentarer

29.11 | 13:39

Hei.Send meg en mail tonekollen@hotmail.com.
Jeg trenger vekt på hunden.Ferie ut året men setter deg på liste.

29.11 | 12:15

Ønsker å bestille dekken til GS 1 år
Aarbringens Black Hawk
Tlf 400 96 104

28.10 | 11:57

Send meg en mail,tonekollen@hotmail.com med ønsket tekst.

28.10 | 11:38

Ønsker å bestille 3 dekken med navn og bilde. Sort/hvit ES tisper.