Dagbok

Valpenes dagbok

Fredag 30 april 2010

Så er valpene endelig født.Idag er de 1 dag gamle.Alle drikker melk og koser seg sammen med Vip.Det er ro og fred i valpekassen.Valpene har gått litt ned i vekt første døgnet men det er ganske normalt.Vip har 10 patter og da sier det seg selv at det blir litt krangel om maten.Valpene spiser pent i tur og orden,noen sover og noen spiser.Vip har ALDRI fri.En rask tur ut for å tisse er det eneste hun bevilger seg.Maten får hun servert i valpekassen av meg,vann også,Hun er da på førsteklasses hotel med roomservice.

Lørdag 1.mai

Mange valper er nå merket med små silkehalsbånd for lettere å kontrollere vekten på de den første uken.De aller fleste har lagt på seg litt inatt.De andre har gått minimalt ned.Vip spiser som en hest for å holde på sin egen vekt og kunne produsere melk nok til hele gjengen.Hun kommer til å spise ca 45 kg med tørrfôr under ammeperioden.I tillegg får hun litt deilig middagsrester og kefir melk som er godt for valpene nå som Vip må spise antibiotika pga keisersnittet.Vi vil ikke ha valper med diare.

Søndag 2 mai

Alle valper har lagt på seg i natt.Det tyder veldig bra.
De spiser og spiser,det samme gjør Vip.På bildet spiser de alle 14.Vip setter stor pris på roomservice.Valpene kommer seg rimelig fort frem nå,de kravler og detter og snurrer rundt.Klossete med andre ord.Ikke kan de høre og ikke se,men sanse de varme pattene til mor klarer de veldig godt.

Mandag 3.mai

Her ser vi bildet av et for alderen korrekt valpehode.Dette er en skjønn gutt.Alle valper legger fortsatt på seg og nå ennå mer enn igår.Dette går rette veien med hele hurven.Vip bevilget seg 5 minutter i solen på trappen idag før hun løp inn i hurtigtogsfarts for å sjekke opp valpene og gi dem en omgang med vaskekluten(les tungen) og en ny melkeskvett.
Idag fikk jeg beskjed om at en tispe skal hete Nera som betyr svart på italiensk og henviser til den vakre svarte fargen på en Gordon setter.Flere som har bestemt navn?

Tirsdag 4.mai

Keino sniker seg lenger og lenger inn på valperommet for å hilse på valpene.Han syntes nok at det burde være en pappa her i huset.Vip syntes det er helt iorden at han kommer bare han ikke rører valpene ennå.
Idag våknet vi til snøvær,det er helt hvitt ute nå og snøen laver ned.
Flere valper har nå passert en halv kilo og de andre er like etter.Inatt har det vært liv i leieren.Vip har hatt litt vondt i benet sitt tror jeg og ikke helt funnet ro til å ligge lenge av gangen.Men nå er det morgen og jeg er stått opp og det er fred og ro og aldeles stille i valpekassen.Typisk!

En tispe til har fått navn og hun skal hete Izzi.

Onsdag 5 mai

Her ligger en slapp og god og mett tispe etter en god natts søvn.I natt har det vært rolig og alle har sovet godt.I morgentimene har jeg fortvilet prøvd å legge inn en video av valpene men 123 hjemmeside greier ikke å behandle videoen.Merkelig og synd.
En hanhund har nå fått navn og han skal hete Thomas.Her er det  treåringen i huset som har fått bestemme.Tenker hun gleder seg til en vov-vov i huset.

 

Torsdag 6 mai

Så er valpene blitt 1 uke gamle.Jammen har det gått fort.Valpene har tilsammen lagt på seg 2,3 kg denne uken.Nå øker de vekten bare raskere og raskere.Vip holder det rent og pent i valpekassen sin,og hjelper alle med å tisse og bæsje det greier de ikke på egenhånd ennå.Hun masserer maven deres slik at de kommer igang og etterpå rydder hun opp etter dem.
Idag har det vært sol på morgenen og Vip har ligget litt ute i solen og kost seg.Ellers går vi mange småturer for å trene opp benet hennes som ikke er så veldig muskuløst for tiden.Men helst ligger hun sammen med valpene :-)

Fredag 7.mai

Inatt sov både Vip og valpene godt.Vip var ikke å få ut av valpekasse før kl 9 idag tidlig,2 timer senere enn vanlig,og ikke var hun ute og luftet seg om natten heller😀
Utpå dagen forlangte hun å være med en rask tur i butikken mens valpene sov.På bildet ser vi største hanhunden som nesten er oppe på fire ben uten å ake på maven.

Søndag 9 mai

Her ligger en nydelig tispe på "armen" til moren sin og sover.Valpene vokser så jeg nesten kan se det nå.De legger på seg 50-100 gram i døgnet.De sover bedre og bedre og lengre og lengre mellom hver melkeskvett.Vip passer fortsatt godt på,enten i valpekassen,utenfor kassen eller holder vakt utenfor døren.De av dere som bor i nærheten kan gjerne ta en liten tur innom og kikke på valpene nå.Vip sier klart og tydelig ifra dersom hun vil være i fred med valpene og da trekker vi oss bare pent tilbake.De er jo fortsatt små men aldeles skjønne å se på.Øynene til valpene vil åpne seg mot slutten av uken.

Onsdag 12 mai

Nå er det ikke store plassen igjen i valpekassen når Vip strekker seg ut for å mate valpene. Det er ca 10 kg valper i kassen tilsammen.Det begynner så vidt å glimte i noen øyne.Vi så et lite glimt i går kveld.
En valp til har fått navn ved hjelp av barn og barnebarn,hun skal hete Tina.Gjett om det er mange som gleder seg til bestefar skal få ny valp.Vi hadde besøk av en valpekjøper igår kveld som helst hadde tatt med seg hele hurven hjem🙂


Så har en han hund fått navn...og han skal hete Karlson.Etter Karlson på taket så klart,kjempekult!

Torsdag 13 mai

Idag har valpene fått første dose med ormekur.Det smakte både rart og godt.Noen ristet febrilsk på hodet for å få den ekle konsistensen ut av munnen,mens de fleste smattet den i seg.En tispe åpnet øynene idag tidlig og kikket seg forundret rundt før hun lukket øynene igjen og la seg trykt ned sammen med de andre igjen.På bildet ser vi at øyet er på gløtt.Nå har vi 10.5 kg valper tilsammen.Minste gutten veier 650 gram og største hanhund 950 gram.

Fredag 14 mai

Iløpet av natten og dagen er valpene plutselig blitt "store".Flere har nå åpnet forsiktig øynene og dermed begynt å gå mer på fire ben.Og dermed tok de også dobbelt så stor plass i valpekassen som måttes bygges ut i høyden fordi valpene begynte å krabbe ut over kanten.I løpet av få dager nå så flytter de ut i vinterhaven til en større valpegård.
Chanti tør endelig gå inn og kikke på valpene og skulle nok helt overtatt hele kullet om hun fikk lov.Vip tillater kun at hun kikker,skulle hun våge å stikke nesen bort til valpene sier Vip klart ifra at dette er fortsatt hennes valper.(Chanti er moren til Vip)

Søndag 16 mai

Valpene har lært å sitte pent mens jeg tar bilder😀
Alle valpene er nå merket slik at vi kan se forskjell på dem.Tispene er merket med Rosa,Orange,Gul,Brun,Rød,Grønn og Lilla.
Hanhundene er merket med Lys blå,Mørk blå,Sort,Grå,Lys beige og en hanhund er umerket.På bildet er den umerkede hanhunden.En skjønn og sjarmerende kar.

Tirsdag 18 mai

Så har valpene flyttet ut på glassverandaen og straks fått mye bedre plass til å boltre seg på.Og ikke minst får Vip rørt på seg uten å tråkke ned alle sammen.Hun har ligget sammen med dem i hele natt.Nå kommer valpekjøpere i tur og orden og kikker.Vip sier ikke et ord til å få besøk i valpegården.Valpene setter pris på masse menneske kos og sovner i fanget på de besøkende.

Torsdag 20 mai

Tre uker idag! Alle er veid og sjekket og alt virker helt bra!Nå har vi 14.5 kg valper.Fra 940 gram til 1350 gram.Valpene får nå ordentlig mat hver dag.de sover og sover.Hørselen er på veg nå,noen reagerer på skarpe lyder.De ser godt nå og blir sterkere og sterkere i bena. I vekten sitter største og minste tispe.

Lørdag 22 mai

Hørselen til valpene er nå godt på vei.De både hører og ser at jeg kommer bort til dem.
Tennene er også på vei ut,det begynner å klø!Den minste hanhunden er ikke lenger minst men har gått ifra en bror med 100 g på 2 dager.

Også klippet jeg 208 klør idag!

Mandag 24 mai

Idag kom plutselig Epo på besøk sammen med Kluivert,Tetrix,Snorre,Marit og Livar.De hadde vært på utstilling hjemme i Bergen og fant ut at en liten tur til Siggerud var på sin plass etterpå.Epo kjente sin kjæreste veldig godt igjen og trodde han skulle få seg et nummer til.Men dengang ei....
Valpene spiser nå mat tre ganger om dagen og i tillegg kommer melk fra Vip.Valpene har hatt masse besøk i pinsen så nå ligger de og sover godt etter alle inntrykkene fra valpekjøpere og andre besøkende.

Onsdag 26 mai

Idag måtte valpene være hjemme alene i tre timer mens jeg fotograferte 60 babyer under vann.Valpene sov som noen engler hele tiden!Tre av dem hadde vært oppe og tisset ellers var alt rolig.Men skal si det smakte med en melkeskvett og en masse mat . Vip har nå begynt å stå når hun gir valpene melk samtidig stjeler hun restene av valpematen.

Torsdag 27 mai

Idag er alle valper veid og har fått en ny dose med ormemiddel.Mørk blå veide akkurat 2 kg idag og minste gutten sort 1350 g.Tispene fra 1800g(gul og brun)-1450g(rød).Idag hadde vi hyggelig besøk av Stig-P fra Østlandets Blad som kom og fotograferte valpene.Nå blir valpene "kjendiser".På bildet prøvde jeg å få samlet alle hanhundene, ikke lett!!Flere bilder kommer ikveld.

Søndag 30 mai

Så har valpene lært å leke med andre ting enn hverandre.Aviser er kjempegøy å rive i filler,dra rundt i valpegården og gjemme hverandre i.Valpene spiser nå ordentlig mat fire ganger om dagen,melk fra Vip flere ganger og litt vann hver dag.Men fortsatt sover de mest.De er våkne to ganger hver natt nå og får melk av Vip.Alle valper får komme ut av valpegården hver dag for å utforske verden utenfor.Det er ikke skummelt lenger.Støvsugeren er også helt grei. 

Onsdag 2 juni

Det begynner å bli trangt under buken til Vip.Hun ligger ikke lenger å koser med valpene.Nå står hun oppreist og mater dem,vasker dem litt og rydder i rommet deres og deler ut litt kos i munnviken før hun styrter ut og holder oppsyn med dem en stund.I morgen får jeg hjelp til å ta nye hodebilder av valpene,da er de 5 uker gamle.Da flytter de også ned til hunderommet og hundegården og får straks bedre plass å tumle på.

Torsdag 3 mai

Idag ble valpene 5 uker gamle.Alle har lagt på seg fra 600g - 950 g denne uken.De er blitt så lange at de kan sitte under buken til Vip for å drikke melk istedet for å stå på to ben.De har doblet matinntaket og drikker også masse vann.
Idag flyttet de ned på hunderommet i garagen.Etter litt kikking ut av luken snek den ene etter den andre seg ut i sol og frisk luft for å utforske verden.De tok det veldig med ro i starten før de satte opp farten og fartet rundt i hundegården.

Lørdag 5 juni

Nå fyker valpene ut og inn akkurat som de selv vil hele dagen.De blir helt utslitte og sover i mange timer etter en times luftetur.De har også vært ute i gresset og løpt litt rundt.Det gikk veldig greit.Mamma Vip var i nærheten og passet på at alt gikk bra.Hun er så utrolig tålmodig med dem.Idag delte hun til og med tørrfisken sin med to valper.Det er det ikke mange mødre som ville gjort tror jeg.Men kommer valpene og forsyner seg med melk etter stengetid får de et forsiktig brum etter seg.Det vil ikke Vip ha noe av lenger.

Tirsdag 8 juni

Karlson fikk besøk av sine eiere idag og de hadde med et flott kjøttben i tøy som han straks tok i munnen og vandret stolt avsted med.
Ellers er alle valper fortrolige med vippeluken slik at den er oppe om natten nå.Alle var ute iløpet av natten og gjorde fra seg og løp pent inn og sovnet igjen.De får frokost kl 0600 hver dag nå,lunsj kl 12,middag kl 17 og kveldsmat kl 22.Og en melkeskvett midt i mellom måltidene.

Torsdag 10 juni

Valpene er blitt veid og fått en ny dose med ormemiddel idag.Nå er de 6 uker gamle.De sloss og leker og river i stykker aviser når de er våkne.Alle valpene liker å bli løftet opp å bli kost med.De er allerede noen koseklumper.De sover masse ennå.
Nå er alle valper solgt og flytter herfra iløpet av en tre ukers tid.Det blir både godt og leit.
På bildet sitter frøken Brun og kikker på de andre som løper rundt i hundegården.Noen av valpene er i tillegg til halsbåndene(som av og til faller av)merket med et nummer på en papirteip rundt labben for å forhindre forvekslinger nå som alle valper er fordelt til sine nye eiere.

Søndag 13 juni

Det regner og regner ennå. Valpene har hatt masse besøk av eierne sine denne helgen.Nå er det mange som gleder seg til levering av valper.De syntes fortsatt regn er noe herk og kjeder seg litt.Så i helgen har de vært på tur i garagen og utforsket litt.De har vært på tur i haven i regnet og kom søkk våte inn og sovnet som noen steiner og de har vært oppe og løpt rundt i huset.
På bildet får Luna kos av moren sin.Det er fortsatt fire hunder som ikke har fått navn ennå.

Mandag 14 juni

Idag har vi vært på tur i skogen.Jeg lastet opp bilen med 13 valper og mammaen deres.Tre bur måtte til for å få plass til alle,godt med stor bil.Etter litt hyl og skrik dro vi avgårde og valpene roet seg ned.I skogen løp de i flokk og følge etter Vip i håp om en melkeskvett.Den fikk de men så var det slutt og Vip ville være i fred.Det var ikke lett for henne,det krydde jo av valper rundt henne.Vi traff også Kari og Senta som hjalp til med å holde styr på flokken som etter litt spredte seg rundt.Valpene storkoste seg og sov som steiner på vei hjem.Ingen ble bilsyke.
Senere på dagen ble det også en tur i haven på dem så til natten tenker jeg de sover godt!

torsdag 17 juni

Valpene startet dagen med en løpetur mens jeg vasket hundegården etter nattens toalettbesøk.Alle er så flinke til å gå ut nå.
Senere på dagen lastet Berit og jeg bilen full av valper og dro til veterinæren for å chippe dem.Tispene i et bur og hanhunder i et annet og Vip i det tredje,da var igrunnen bilen min full.Ikke en eneste valp sa et ord når Chippen ble satt.Alle valper var sunne og friske uten noe galt.En valp har haleknekk men det oppdaget ikke veterinæren engang så lite er det.Vi fikk skryt for flott og vellfødd kull.Alle veterinærene på kontoret var innom for å kikke på gjengen.Ikke ofte de får et så stort valpekull på besøk.
En tispe(tror det var Luna) og en hanhund ble bilsyke og måtte kaste litt opp.Ellers sov de alle sammen.De var stuptrøtte når de kom hjem kl 18 og sover ennå kl 2130.
Nå skal de straks få kveldsmåltidet sitt.De har vært så flinke idag.

Nå er alle valper klare for å reise hjem til sine respektive hjem.

Fredag 18 juni

Nå har jeg fått hjelp til å ta hodebilder av de 7 uker gamle valpene.En 12 år gammel jente slet fælt med å holde 4-5 kg tunge valper på strak arm.
Idag reiste Sarek fra meg som første valp.Han skal reise med fly sammen med Anders helt opp til Mo i Rana.Med et flybytte i Trondheim blir det en lang reise for de to.Akkurat nå er det en time til flyet letter og jeg sitter og tenker på dem etter å ha kjørt de til Gardermoen.Sarek lå og sov pent i det nye buret sitt hele veien opp til Gardermoen etter 5-10 min med klaging de første kilometrene.Må jo si at jeg slet med tårene da han fikk en siste kos av meg.Han lå så fint i buret sitt og kikket på meg og hadde ingen anelse om at han var på flyttefot.Han skal opp og jakte ryper på Saltfjellet.Lykke til i Mo i Rana Sarek!Jeg kommer og hilser på deg neste sommer.

Lørdag 19 juni

Idag fikk vi hyggelig besøk av Epo  med familie samt Åse.De måtte jo innom og ta en kikk på valpene en siste gang.Imorgen skal vi på utstilling på Nøtterøy.
Og så fikk vi mer besøk fra Bergen.Idag ble Morris hentet.Han skal videre inn til Oslo idag og imorgen setter han kursen mot Bergen.Han løp og herjet her inne en drøy time før han var så sliten at det var på tide å starte bilturen.Det så ut til at han storkoste seg på fanget til Marianne godt inntullet i teppet som har ligget på valperommet og ventet på han.Ha en flott tur over fjellet Morris,jeg gleder meg til å treffe deg igjen.

Søndag 18 juni

Idag var det Zimba sin tur til å reise hjem til Hardanger.Men først måtte han være med til Nøtterøy på utstilling.Den flotte gutten sov fra Oslo til Nøtterøy og ble en liten attraksjon på utstillingen iført sitt vesle jaktdekken.Han sov pent i buret etter masse lek og kos.Alle måtte jo hilse på han så sliten ble han.Etter endt utstilling dro han videre over fjellet sammen med pappa Epo som skal følge han hjem.Nå fikk jeg akkurat vite at han er utrolig snill i bilen.Sover uten en lyd etter å ha fått en leke og spisepause.Lykke til videre til deg også Zimba.Jeg hører at hele familien står i Nordheimsund og venter spent på deg!(søndag sen kveld)

Mandag 20 juni

Nå er det "bare" 10 valper igjen nede på valperommet.Ingen krangel om melken lenger,det merkes faktisk veldig godt.Alle drikker rolig og fredelig når de har funnet seg en patte hver.Det er blitt lettere for Vip.Nå slipper hun å riste på seg for å riste løs valpene slik at det blir litt rullering på drikkingen.Jammen skjønner hun ikke at alle får på engang.
Vi lastet opp bilen igjen idag og dro til skogs.Idag løp de rundt i høyt siv og blomster samt litt gjørme og deilige vannpytter å bade og drikke vann i.Skogvokteren kom og hilste på valpene og syntes det var litt av et kull.Selv fikk han 7 trekkhunder for et par år siden og syntes det var mye.Han kom seg nesten ikke avgårde igjen for valpene elsker å gå under biler og leke.Vær oppmerksom på det når dere henter valpene!

Onsdag 23 juni

Kom og hent oss da sier valpene.De sitter og venter og venter nå.Tre valper har alerede dratt og har fått det så fint hos sine nye familier.De sover og utforsker og koser!
Vesle frk Viltra er alerede påmeldt til valpeshow på Gjøvik(og det før hun er hentet fra meg)Kjempegøy!!Jeg stiller selvfølgelig opp og veileder og heier fra sidelinjen av ringen.Det hadde vært moro om flere av dere vil være med til Gjøvik med valpene den dagen.Egentlig er de èn dag for små,men vi får være med alikevel.Utstillingen er 28 august og dere kan bare ringe Sonja på tlf 917 71 550 og melde dere på.Det blir en god anledning til å treffe søsken og få en fin sosial dag.
Dette er bare gøy og ikke skummelt og høytidelig.

25 juni 2010

Idag reiser to valper hjem.Marthe og Thor-Ole var og hentet Karlson idag formiddag.Nå er han på vei hjem til Drammen.Han fikk et bad i vasken før han dro etter å ha herjet i jord og under terrassen sammen med de andre idag tidlig.Han er en riktig skjønn kosegutt.
Litt senere idag blir Nera hentet hjem til Nordstrand hvor hun skal bli en fòrtispe.Hun skal bli jaktet masse for og hun får også prøve seg på jaktprøver.Hjemme venter 7 år gml GS Nemi på henne med litt blandede følelser.Det skal nok gå veldig bra .

Lørdag 26 juni

Idag tidlig startet Luna den lange bilreisen opp til Levanger.Hun løp og raste fra seg her en times tid før hun syntes at det var på tide å dra.Håper du får en fin tur oppover,været er ihvertfall flott!Luna skal opp på fjellet og jakte på fugl allerede til høsten.Det skal bli artig.Jeg kommer plutselig på besøk neste sommer og hilser på deg!
Og like etter var det Leah sin tur til å reise.Hun skal bare inn til Lommedalen så er hun hjemme.Der venter masse besøk på henne og ikke minst en GS-valp i nabohuset som gleder seg veldig til å få en lekekamerat.Leah skal få jakte etter rype på Børgefjell hvor hennes "besteforeldre"bor.Og vi kommer plutselig på besøk dit også neste sommer!
Ellers er jeg heldig å få ha Leah her hjemme om et par uker mens eierne er på en ferietur.Det skal bli veldig hyggelig.

Mandag 28 juni

Neste jente til å dra hjem var Vip`s Dottir.Hun startet ferden ned til Tvedestrand midt på dagen idag.Hun skal kjøre både bil og ferje i nydelig sommervær.Lykke til Vip,jeg regner med å treffe deg en gang iblandt!

Mandag 28 juni

Søndag kveld dro mamma Vip hjem til sin datter Tipi fra første kull.Det gledet hun seg veldig til.Men idagtidlig kom hun innom med masse melk i pattene og måtte få lette seg litt hos de tre valpene som er igjen.
Thomas passer nå godt på Izzi og Tina til de blir hentet om en ukes tid.Deretter skal jeg frakte han opp til Beitostølen hvor vi treffer den nye familien hans.Nå er det så stille og rolig nede at det er en fryd.Det går igjen ann å sitte nede og kose med valpene og la de få løpe litt her oppe huset.

Tirsdag 29 juni

Idag pakket vi,Thomas,Izzi ,Tina og gamle Ira og jeg bilen og dro på besøk til Vip på hytta i Fredrikstad.
Turen startet med at alle valper sovnet iløpet av 5 minutter..så ble Tina bilsyk..og Izzi,stakkars Thomas holdt stand en halvtimes tid før han måtte til pers han også.Etter å ha tømt seg sovnet alle igjen og sov til vi kom frem.Der ble det melk å få og masse lek og moro før vi reiste tilbake etter 4 timer.Vi fikk servert deilig lunsj og fikk en flott tur ute i skjærgården.På vei hjemover sov jentene hele veien mens Thomas måtte kaste opp igjen før han sovnet.Vel hjemme tok de en lekerude i hundegården sin før de igjen sovnet helt utmattet av masse nye inntrykk.Vi ahr hatt en superflott dag!

Onsdag 30 juni

De tre siste valpene får litt ekstra service nå(eller kanskje det er eierne som får det?)Nå har jeg satt inn bur på valperommet for å venne de til å sove og hvile i buret.
Imorgen skal vi en tur i skogen igjen og gå en liten tur.
Kanskje treffer vi på røya?

Lørdag 3. juli

Her sitter de tre siste og venter på at jeg skal spyle hundegården ren og fin for dem.Den jobben er blitt MYE lettere nå.Utrolig stor forskjell på tre og tretten valper.Thomas sitter i front med jentene bak seg.Igår lå de mye ute og solte seg i varmen.De storkoser seg i buret sitt om natten.Inatt har de ligget og sovet hele tiden.De sto opp ca 0600.Ute er det overskyet nå så det blir en runde eller to på gresset idag.

Søndag 4 juli

Her sitter Tina og venter på sin nye pappa.Bilen er ferdig pakket og de drar rett på hytta.Her skal nok frøkena få snuse litt på fugleterrenget.Tina skal gå jaktprøver og masse utstillinger.Så her blir det spennende å følge med fremover.Hun skal også melde seg på valpeshow på Gjøvik.Det blir mange søsken som kommer dit.Det skal bli utrolig gøy å treffe de igjen.Lykke til Tina!! Jeg gleder meg til å følge deg videre.

Tirsdag 6 juni 2010

Valpene begynner å kjede seg om dagen nå.I ettermiddag var de ute å løp i nesten 2 timer rundt huset mens de andre hundene var på tur.Keino er ikke begeistret for de "ekle små krypene" som bare biter han i ørene og drar han i halen.De trenger noen kilo til på kroppen før han vil leke med dem igjen.
de to som er igjen leker så busta fyker sammen i hundegården under masse bjeff og bråk.Hver gang de blir sluppet løs fyker de opp i blomsterbedet på baksiden og leker gravemaskiner.Aha tenkte jeg og gjerdet inn hele bedet...men hva gjorde de smarte valpene?? Joda de sto rådløse en stund og trodde  ikke sine egne øyne da de så gjerdet,men så fant en glup valp ut at det var et bitte lite hull under trerrassen hvor det gikk ann å åle seg sidelengs under.Milde moses..jeg gav opp.

Onsdag 7 juli

Izzi og Thomas har løpt masse ute idag og kost seg.Det var siste dagen de hadde sammen.Nå har Izzi dratt hjem til Svartskog,en kort biltur herfra.Før hun dro prøvde hun å stjele litt melk fra Chanti men der var det helt tomt.Jentene Maren og Ingeborg gleder seg masse til å få hjem valpen for ikke å snakke om matmor selv.Det skal bli spennende å høre videre fra deg Izzi.Det skal jaktes mye for henne av både mor og far i huset.

Thor Martin Dahle 30.06.2010 08:46

Hei,
Ja nå er det tydligvis blitt roligere "i valpekassa" Veldig fint at valpene er med på biltur og blir vant til det.
Nå gleder vi oss til å hente Tina.

Thelma og Frost 22.05.2010 23:51

Nydelige, nydelige valper, GRATULERER! Veldig moro å se, minner meg om da vi gikk og ventet på å få Frost. Flott, sterk, trygg, aktiv og kjærlig!

Thor Martin Dahle 11.05.2010 14:45

Nydelige valper!
Barn og barnebarn ha kommet til at navnet til min valp skal være TINA.

Bente Hållman 03.05.2010 22:03

Hei. Utrolig fin oppdatering om valpene. Spennende hver dag. Vi gleder oss enormt til å få en hund i huset igjen. Jentene våre vil at vår tispe skal hete IZZI.

Vigdis Høyesen 03.05.2010 16:11

Hei Toril
Fine bilder og spennende oppdateringer for oss som venter på valp!
MVH Svein og Vigdis

Anne I.W. 03.05.2010 13:45

Hei!
Du er veldig flink til å oppdatere! Som valpekjøper er det kjempegøy og følge med her

Inger Andersen 01.05.2010 11:47

Hei Toril
Gratulere med et utrolig flott kull !! !3 stk gitt!!
Mvh Inger og Zero

| Svar

Nyeste kommentarer

29.11 | 13:39

Hei.Send meg en mail tonekollen@hotmail.com.
Jeg trenger vekt på hunden.Ferie ut året men setter deg på liste.

29.11 | 12:15

Ønsker å bestille dekken til GS 1 år
Aarbringens Black Hawk
Tlf 400 96 104

28.10 | 11:57

Send meg en mail,tonekollen@hotmail.com med ønsket tekst.

28.10 | 11:38

Ønsker å bestille 3 dekken med navn og bilde. Sort/hvit ES tisper.